Claudiu Manda: Am castigat alegerile in 78 de localitati din judetul Dolj. Suntem pregatiti sa castigam alegerile locale

0
446

Intr-un mesaj publicat pe pagina de socializare, presedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, declara ca, desi nu a castigat alegerile prezidentiale in turul doi, PSD Dolj a castigat in 78 de localitati, din 111, si ramane principala forta politica.

”Desi nu am castigat 50% + 1 din voturile electoratului pentru candidatul nostru, vestea buna este ca PSD Dolj este pe locul 8 la nivel national intre organizatiile judetene social democrate si pe primul loc la numar de voturi aduse candidatului Viorica Dancila, 138.855 (48,21%).

Am castigat alegerile in 78 de localitati din judetul Dolj, in 10 dintre ele cu peste 70%, in 30 de localitati cu peste 60% si in 38 cu peste 50%, asta insemnand ca PSD Dolj ramane principala forta politica si suntem pregatiti sa castigam alegerile locale.

Le multumim doljenilor care ne-au acordat votul de incredere si echipei PSD Dolj pentru implicare!”, a scris europarlamentarul Claudiu Manda, presedinte PSD Dolj. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.