Claudiu Manda: Am votat pentru a avea un alt model de președinte. Am votat cu speranța că, în următorii cinci ani, nu vom mai avea parte de scandaluri, de separare

1279

Președintele Organizației Județene Dolj a PSD, Claudiu Manda, apreciază că mandatul viitorului președinte al României trebuie să stea sub semnul echilibrului, deputatul european afirmând duminică, la ieșirea de la urne, că este necesar ca disensiunile, scindarea și conflictele între români să înceteze.

„Am votat pentru a avea un alt model de președinte. Am votat cu speranța că, în următorii cinci ani, nu vom mai avea parte de scandaluri, de separare, de lupte între români și români. Am votat pentru a valida politicile pe care Partidul Social Democrat le-a implementat în acești trei ani de zile și, bineînțeles, pentru a invalida politicile de austeritate care se tot propagă în spațiul public în această perioadă. Ați remarcat că am spus «se propagă» și nu «se propagheaz㻓, a declarat Claudiu Manda.

Președintele Organizației Județene Dolj a PSD, deputatul european Claudiu Manda, și-a exercitat dreptul de vot la cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Președintelui României în cadrul secției de votare nr. 144, amenajată în incinta Grădiniței cu program prelungit „Petrache Poenaru“ din Craiova.

 

Biroul de presă al PSD Dolj