Claudiu Manda, președintele PSD Dolj consideră „nepotrivite” declarațiile Ecaterinei Andronescu vizând guvernul Dăncilă și retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului

1657

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a trimis, ieri, o scrisoare deschisă membrilor PSD, în care cere ca președintele partidului, Liviu Dragnea, să se retragă de la conducere și susține că guvernul Dăncilă nu reprezintă partidul. Scrisoarea a stârnit reacțiile celor mai importanți oameni din partid, președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, declarând că probabil Ecaterina Andronescu este supărată că nu mai e vicepreședinte al partidului.

Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, a catalogat drept „nepotrivite” afirmaţiile senatorului social-democrat Ecaterina Andronescu făcute în scrisoarea deschisă prin care îi cere demisia liderului Liviu Dragnea: „Tocmai am avut Congres în care şi dna Andronescu a candidat. Cred că membrii PSD i-au spus dnei Andronescu care este echipa pe care şi-o doresc. O respect pentru vârsta şi experienţa pe care le are, dar consider nepotrivite afirmaţiile domniei sale. O fi vreo supărare că nu mai este vicepreşedinte”.

Mai mult, Claudiu Manda i-a transmis Ecaterinei Andronescu faptul că Guvernul Dăncilă este campion în UE la creşterea economică în trimestrul al doilea: „Poate înţelege dna Andronescu că în trimestrul II faţă de trimestrul I avem cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, am văzut astăzi (n.r -marți) datele Eurostat. Bănuiesc că o fi de rău treaba asta”, a completat Manda.