Consilierii locali liberali si plususeristi au inceput circul in CL Craiova. Isi bat joc de votul craiovenilor

0
1224

Doua sedinte de Coniliul Local convocate in urmatoarele zile. Vineri o sedinta e convocata de primarul Craiovei in functie, Mihail Genoiu, ”pentru depunerea jurământului Primarului ales al Municipiului Craiova și al Consilierilor Locali supleanți, validați de către Judecătoria Craiova”.

Luni e convocata o sedinta de o majoritate a consilierilor locali PNL si USR, interesul major fiind alegerea viceprimarilor si, credem noi, o boicotare a depunerii juramantului de catre primarul ales, Lia Olguța Vasilescu.

Visele liberalilor au fost exprimate de Horatiu Buzatu: boicotarea juramantului primarului ales, alegerea viceprimarilor si numirea unuia dintre ei primar interimar, sperand astfel ca vor intarzia tot mai mult ocuparea funcției de catre Lia Olguta Vasilescu.

Un act abuziv, nedemocratic, lipsit de moralitate si impotriva vointei alegatorilor votanti ai Craiovei, care i-au dat vot majoritar Liei Olguta Vasilescu. Nu ma mira ca a inceput circul in Consiliul Local al Municipiului Craiova, dar speram ca el sa nu fie girat de unii oameni cu minte de la PNL, USR si PLUS.

Motivele pentru convocarea sedintei de luni ale liberalilor si plususeristilor sunt mincinoase, pentru ca sedinta de Consiliul Local nu a putut fi convocata ”înainte de rămânerea definitivă a încheierii de validare a mandatelor consilierilor local supleanți de către Judecătoria Craiova”. Ori validarea a fost declarata definitiva azi, 11 noiembrie 2020, la ora 14:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.