Copiii cu nevoi speciale invitați la un spectacol adaptat pentru ei!

1173

Joi, 26 iulie, de la ora 18.00, la Restaurantul Baba Novac din CraiovaZâmbetul Evei urcă la bordul Corabiei lui Barbă Deasă. Mai exact, copii cu nevoi speciale pot participa la un spectacol interactiv creat special pentru ei. Va fi prima reprezentație, iar organizatorii vor să continue acest proiect.

Este ediția pilot a unui proiect prin care copiii cu dizabilităţi neuro-cognitive și/sau motorii pot participa la spectacole de teatru interactiv, în condiții adaptate nevoilor lor, împreună cu prietenii, cu sau fară nevoi speciale.
Acest proiect este organizat de „Zâmbetul Evei” în parteneriat cu „Supereroi printre noi” și dorim să fie pe termen cât mai lung, pentru bucuria copiilor noștri cu nevoi speciale.

Echipajul Corabiei lui Barba Deasa se implică în această campanie a zâmbetelor și va fi responsabil pentru distracția copiilor. Animație, amuzament și multe zâmbete vă asteaptă cu drag! Toții mateloții sunt instruiți în interacțiunea adecvată cu copiii cu dizabilități (muzica dată încet, mișcarea scenică ține cont de (diz)abilitățile unora dintre participanți, atmosfera prietenoasă față de orice stereotipii de limbaj sau comportament, etc).

Va fi prezenta și o echipa de terapeuți care se vor juca cu cei mici la Coltul de Liniște, special amenajat pentru copiii ce simt nevoia de o pauză de la stimulii senzoriali din timpul spectacolului.

30 de locuri pentru copii, INTRARE LIBERA – Puteti rezerva un loc la adresa de mail zambetulevei@gmail.com sau la tel. 0770.973.447 menționand numărul de participanți (ex: 1 adult și 1 copil).

Accesul in sala restaurantului se poate face cu scaune rulante sau carucioare pt cei care nu se pot deplasa.

La finalul spectacolului fiecare copil va face o poza cu echipajul Corabiei lui Barba Deasă.