Cosmin Vasile la depunerea candidaturii: Suntem politicienii care atunci când promit se țin de cuvânt

0
260

PSD Dolj a depus azi candidaturile pentru functiile de consilieri judeteni si presedinte al Consiliului Judetean Dolj.

Cosmin Vasile, insotit de presedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, candidatul la Primaria Craiova, Lia Olguța Vasilescu, parlamentari si echipa de consilieri judeteni a declarat ca are proiecte ambitioase, ca va trage tare ca Doljul sa ramana pe primul loc la atragerea de fonduri europene, si ca va finaliza toate marile proiecte care sunt in derulare.

”Astăzi am depus listele de candidați pentru consilieri județeni, dar și candidatura mea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, din partea alianței electorale PSD – ALDE.

Intrăm astăzi în competiția electorală încrezători alături o echipă puternică de candidați la primăriile din județ cărora le doresc mult succes.

Pornesc la drum cu o echipă de profesioniști, oameni cu experiență, consilieri cu experiență, oameni care au performat, însă și persoane noi în care am foarte multă încredere și știu că împreună vom atinge obiectivele, să rămânem nr. 1 la atragerea de fonduri europene, să finalizăm marile proiecte aflate în derulare și să demarăm noi proiecte în domeniul sănătății, infrastructurii, mediului, cultură și tineret.

Mă bucur că pe această listă se află și domnul Ion Prioteasa, omul alături de care în acești patru ani am reușit să atragem fonduri europene, să implementăm proiecte în toate domeniile, să fim consiliul județean care are cele mai multe proiecte, consiliul județean devenind cel mai mare investitor.

Știm ce avem de făcut pentru că noi niciodată nu ne-am întrerupt activitatea administrativă. Știu că peste patru ani o să arătăm un bilanț pozitiv, că suntem oameni serioși, că suntem politicienii care atunci când promit se țin de cuvânt.
Cu siguranță suntem cea mai bună echipă”, a spus Cosmin Vasile candidatul PSD Dolj la presedintia consiliului Judetean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.