Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj: Craiova va avea cel mai modern și performant simulator pentru intervenții chirurgicale din țară, iar CJ Dolj pune la dispoziție terenul

0
433
Craiova va avea cel mai modern și performant simulator pentru intervenții chirurgicale din țară, conform unui proiect pe care Universitatea de Medicină și Farmacie și l-a asumat printr-o investiție proprie. Consiliul Județean Dolj vine în sprijinul acestui demers și pune la dispoziție terenul pe care să fie construit acest centru, a anunțat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile:
Ca urmare a discuțiilor pe care le-am avut cu cei din conducerea Universității, am stabilit că le vom acorda tot sprijinul în realizarea proiectului.
Astfel, în ședința de Consiliu Județean din această lună, supunem la vot trecerea suprafeței de 1760 de mp de teren, amplasată în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, în administrarea UMF Craiova.
„Centrul de simulare pentru dobândirea abilităților clinice” este destinat studenților UMF Craiova și medicilor care au nevoie de practică pentru intervențiile chirurgicale, de la cele mai simple, la cele mai complexe. Această metodă ultramodernă de învățământ va contribui la pregătirea, la cele mai înalte standarde, a viitoarelor cadre medicale, a mai precizat președintele CJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.