Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj: Doljul va avea o strategie de dezvoltare coerentă, performantă, orientată către nevoile cetățenilor

0
459
Doljul va avea o strategie de dezvoltare coerentă, performantă și, în mod special, orientată către nevoile cetățenilor, a declarat președintele CJ Dolj, astăzi, după semnarea contractului cu reprezentanții societății care se va ocupa de realizarea documentației.
„Astăzi am semnat contractul cu firma care se va ocupa de elaborarea planului de dezvoltare a județului pentru perioada 2021-2027. În funcție de strategia pe care specialiștii o vor realiza, managementul Consiliului Județean va aplica măsurile cele mai potrivite pentru creșterea nivelului de trai în rândul cetățenilor, se vor realiza investiții în obiective specifice și se va alinia tendințelor în administrație din statele dezvoltate ale Uniunii Europene.
Concret, vom cunoaște mai bine care sunt problemele județului și cum să facem să le soluționăm, urmărind dezvoltarea economică a zonei și îmbunătățirea vieții fiecăruia dintre noi.
Principiile strategiei vor fi orientate către inovare, creștere și specializare inteligentă și abordare smart. Cetățeanul va avea acces mai ușor la informații, prin digitalizarea relației cu publicul.
În plus, 22 dintre angajații Consiliului Județean Dolj vor fi instruiți să aplice această strategie în activitățile curente din cadrul instituției.
Planul de management urmează să fie realizat cu ajutorul unei finanțări din fonduri europene, pentru dezvoltarea capacității administrative”, a precizat președintele CJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.