Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj: o nouă destinație de călătorie de pe Aeroportul Internațional din Craiova va fi disponibilă din această primăvară

569
Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a anunțat, astăzi, faptul că o nouă destinație de călătorie de pe Aeroportul Internațional din Craiova va fi accesibilă din această primăvară. Este vorba de o rută care va deveni operațională începând cu luna aprilie către Forli, Italia. Zborurile vor avea o frecvență de 2 ori pe săptămână.
Această nouă destinație se află la mai puțin de 60 de km de orașul Rimini și de coasta Mării Adriatice. De asemenea, de pe Aeroportul din Forli se operează zboruri și către provincia siciliană Trapani, devenind astfel o legătură pentru cei care vor să viziteze sudul Italiei.
În acest fel începem o colaborare nouă cu o companie de zbor greacă, Lumiwings. Aceștia au efectuat până acum cu succes zboruri de tip charter, dar, din acest an, și-au stabilit baza la Forli și vor efectua zboruri programate către România, Grecia și alte țări din estul Europei.
Ne bucurăm să putem diversifica oferta de călătorie de pe Aeroportul din Craiova și facem eforturi, împreună cu reprezentanții AIC, să atragem companiile aeriene către regiunea noastră. În paralel cu aceste demersuri continuăm lucrările de modernizare ale terminalelor de Plecări și Sosiri și pregătim noi proiecte de investiții, a precizat Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.
Frecvenţa va fi de două zboruri/săptamană.
Biletele pot fi deja rezervate pe site-ul companiei Lumiwings și au un preț de pornire de 45 de euro/sens.