Cosmin Vasile, profilul candidatului perfect pentru functia de presedinte al CJ Dolj

0
526

”Sa vina tinerii la putere” nu exagerez daca spun ca e sloganul preferat al unei parti a electoratului din Romania.

”Tineretea nu este o virtute in sine” spune cealalta tabara.

Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, a inteles ca trebuie sa deschida partidul si ca daca da o sansa tinerilor sa se afirme, da o sansa Organizatiei pe care o conduce.

Numai ca de data aceasta le da adversarilor sah-mat. Ofera alegatorului profilul candidatului perfect:  tinerete dublata de experienta.

Cosmin Vasile este un tanar cu 16 ani de experienta in administratia judetean si in diverse functii de conducere sau executie, care-I fac sa cunoasca foarte bine institutia pe care isi propune sa o conduca.

Un tanar cu carte si care a aprofundat studiile, dupa cum spun profesorii de la Facultatea de Drept absolvita, care prefera sa joace in echipa.

Cosmin Vasile este un tanar care nu a ars etapele nici politic si nici din punct de vedere al evolutie administrative. Si-a facut cat a putut de bine treaba in institutia in care a lucrat si evolutia a venit de la sine.

PSD Dolj vine la Consiliul Judetean nu numai cu un candidat care va castiga alegerile din acest an, ci cu unul care va fi cea mai buna solutie si peste patru ani. Asta inseamna sa ai viziune politica si sa asculti vocea oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.