Costel Trăistaru, primarul comunei Cernătești: Începem asfaltare a 7,8 km de străzi interioare

5462

1 (Copy)În 2016, Consiliul Județean Dolj a reușit să asfalteze 700 m de drum județean în comuna Cernîtești, sat Rasnic, un drumfoarte important pentru locuitorii acestei comunități.

Cel care a insistat și a făcut toate demersurile legale pentru această realizare a fost primarul Costel Trăistaru, ales primar în vara anului 2016.

Realizarea se poate trece, deci, și în dreptul edilului. Costel Trăistaru însă nu a stat degeaba în cele șase luni de mandat. Are un proiect foarte important, after-school în comuna Cernătești, în faza de licitație și alte doua proiecte pe fonduri europene, în valoare de câteva milioane de euro, în faza de aprobare:

”Vorbind despre drumul județean, cei 700 m asfaltați, vreau să vă spun că a fost o primă prioritate pentru mine la început de mandat. Mă bucur că s-a concretizat și mulțumesc Consiliului Județean Dolj că a înțeles cât este de important pentru noi acest drum.

Tot în acestă vară am început să muncim în ritm alert, pentru abrecupoera tot timpul pe care comuna noastră l-a pierdut. Avem în curs de licitație un after-school, în valoare de 14 milarde lei vechi.

Mai avem în curs de licitație este și achiziția unui buldo-excavator, în valoare de trei miliarde șapte sute lei vechi, pentru a ne desfășura activitățile diverse în comună. Avem două proiecte depuse, așteptăm să vedem dacă vor fi aprobate și atunci vom vorbi și despre acestea.

Așa cum spuneam, încercăm să recuperăm timpul pierdut, chiar dacă efortul este unul semnificativ, efort cu care unii dintre funcționarii Primăriei Cernătești nu sunt încă obișnuiți”, a declarat primarul comunei Cernătești, Costel Trăistaru.

Tot în acest an, în comuna Cernătești, va fi demarat și un amplu proces de asfaltare a 7,8 km de străzi interioare.