Craiova: Cercetat pentru ameninţare şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului

0
340

Ieri, 19 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 50 de ani, ameninţă cu acte de violență o femeie de 55 de ani, la locuinţa comună a acestora din Craiova. Polițiștii au emis un ordin de protecție pentru femeie, iar pe bărbat, care era și băut, îl cercetează penal.

Potrivit IPJ Dolj, la fața locului s-au deplasat poliţiştii, care a constatat faptul că bărbatul după ce ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă femeii, ar fi părăsit locuinţa comună a acestora, plecand într-o direcţie necunoscută.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, cel în cauză fiind depistat pe strada Calea București în apropierea intersecției cu strada Petre Ispirescu, la volanul unui autoturism.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul aceleiaşi zile, la sediul secţiei de poliţie s-a prezentat femeia în cauză care a formulat plângere pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi ameninţat-o pe femeie cu acte de violenţă, fiind emis de către poliţişti un ordin de protecţie provizoriu conform prevederilor Ordinului nr. 146/11.12.2018, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora dosarul să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.