Craiova: Două femei și un bărbat căutați după un scandal provocat aseară pe Calea București

0
456

Polițiștii craioveni caută trei persoane – două femei și un bărbat – care aseară au amenințat și i-au distrus autoturismul unui craiovean de 50 de ani. Scandalul s-a petrecut pe Calea București și din primele date se pare că are la bază certuri între copiii celor două părți.

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați, aseară, cu privire la faptul că pe strada Calea București, din Craiova este în desfășurare un scandal. La fața locului au fost dirijate imediat mai multe echipaje de poliție din cadrul secției, unde a fost identificat un barbat de 50 de ani, din Craiova care a declarat faptul că a fost amenințat cu acte de violență de trei persoane, care i ar fi și provocat distrugeri autoturismului proprietate personală, prin lovire cu obiecte contondente.

Persoana vătămată a fost condusa la sediul secției pentru audieri și totodată politistii desfășoară activități pentru depistarea persoanelor implicate si stabilirea cu exactitate a situației de fapt. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de amenințare si distrugere, în care cercetarile sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusa soluție legala.

Suspecții, două femei și un bărbat, rude, sunt căutați de polițiști, după cum anunță IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.