Craiova: În arest pentru trafic de persoane și trafic de minori

0
530

Un craiovean de 31 de ani a fost arestat, astăzi, pe o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de trafic de minori și trafic de persoane, după ce a exploatat trei tinere, două dintre ele minore.

La data de 20 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Craiova, pentru documentarea activităţii unei persoane bănuite de trafic de minori și trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2018, persoana în cauză, un bărbat, de 31 de ani, din Craiova, ar fi racolat, profitând de starea lor de vulnerabilitate, trei tinere din județele Dolj, Bacău și Arad, dintre care două minore. Acesta le-ar fi închiriat apartamente în regim hotelier,în municipiul Craiova și le-ar fi determinat să practice prostituția. Ulterior, două dintre aceste tinere ar fi fost transportate în Spania – Almadralejo și Franța – Nantes, unde ar fi practicat prostituția. În urma percheziţiei, au fost ridicate un telefon mobil și diverse înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor. Totodată, după efectuarea percheziției domiciliare, bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. –S.T. Craiova, în vederea audierii, iar, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea acesteia. Ulterior, faţă de bărbatul în cauză, Tribunalului Dolj a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, anunță IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.