Craiova: Incendiu la o locuință de pe strada Bega

498

Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova, au intervenit cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit și anexele învecinate, în municipiul Craiova, pe strada Bega.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul casei și anexe, propagându-se și la acoperișul casei învecinate. Din fericire în incendiu nu au fost înregistrate victime. În urma incendiului au ars materiale textile, mobilier, electrocasnice, anvelope auto și materiale combustibile (lemn de foc și materiale plastice), depozitate în anexele gospodărești, dar și acoperișul casei de locuit confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 200mp, iar la vecinătăți au ars izolatia casei de locuit pe o suprafță de aproximativ 30mp, precum si acoperișul casei de locuit.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost sabilită ca fiind efectul termic (coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile).