Craiova: Patru bărbați arestați pentru trafic de droguri

0
112

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au documentat activitatea a 4 bărbați, din Craiova bănuiți de trafic de droguri de risc. Pe numele lor, au fost emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

La data de 31 martie a.c., polițiștii Serviciului Antidrog – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat șapte percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma perchezițiilor, au fost ridicate doze de cannabis, precum și instrumente și dispozitive de mărunțire și porționare. Șapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii.

Urmare a probatoriului administrat, 4 bărbați din Craiova au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități, au participat și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, precum și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj și ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, anunță IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.