Craiova: Razii pentru verificarea respectării măsurilor anti Covid

0
138

În condițiile în care s-au înregistrat din nou peste 300 de noi infectări cu Covid-19 în ultimele 24 de ore, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate aproximativ 3300 de persoane, verificate 1.500 de locaţii de interes și 140 mijloace de transport. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, dintre care 55 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 3 sancțiuni pentru nerespectarea interdicției privind deplasarea/ libera circulație, în valoare totală de 3.000 de lei.

IPJ Dolj recomandă tuturor să respecte măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului Sars Cov-2, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație. Reamintim faptul că, în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.