Craiova: Se deschide târgul de Crăciun! Craiovenii pot participa la aprinderea luminițelor de acasă, accesând site-ul primăriei

0
119

Luminițele de sărbători se aprind oficial în această seară și oricine le poate vedea de acasă, accesând site-ul Primăriei Craiova. Pentru Târgul de Crăciun s-au luat toate măsurile de siguranță astfel încât craiovenii să se poată bucura de sărbătorile de iarnă, fără însă a se crea aglomerație.

Încă de la începutul acestui an, Primăria Craiova a respectat toate măsurile de prevenție și a depus toate eforturile pentru ca locuitorii municipiului să fie cât mai protejați de pandemia de coronavirus.

Pentru a respecta legislația în vigoare, târgul de Crăciun nu va mai putea avea loc ca în alți ani. Din păcate, nu mai putem organiza activitățile cu care craiovenii erau obișnuiți în perioada sărbătorilor de iarnă: patinoarul, orășelul copiilor, spectacole, ateliere interactive, caruselul etc.

Pentru că avem, însă, nevoie să trăim magia Crăciunului, Primăria Craiova asigură iluminatul de sărbători, dar nu doar în zona centrală, ci și în Parcul Nicolae Romanescu. Fiind vorba de o perioadă specială, ne-am gândit că cea mai bună soluție este ca, în acest an, aprinderea luminițelor să o facă, în premieră, craiovenii, fără să fie nevoie să vină în centru, ci de acasă sau de pe telefon, accesând butonul de aprindere care se va regăsi pe pagina principală de pe site-ul Primăriei www.primariacraiova.ro. Mai precis, oricine va intra sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 18.00, pe site-ul www.primariacraiova.ro, va trebui să apese pe butonul programat special, iar un link îi va conduce direct către pagina de unde vor putea vedea live aprinderea beculețelor.

În cazul în care veți vizita zona centrală, vă rugăm să respectați traseele deja stabilite, precum și indicațiile persoanelor însărcinate cu respectarea măsurilor de distanțare fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.