Craiova: Se închide circulația pe strada A. I. Cuza pentru „Zilele Craiovei”

0
275

Primăria Municipiului Craiova anunţă închiderea circulaţiei rutiere pe strada A.I. Cuza, cu ocazia manifestărilor dedicate Zilelor Craiovei 2021.

Astfel, circulația rutieră pe strada Alexandru Ioan Cuza va fi restricționată începând cu data de 31 mai 2021, ora 18:00, până pe data de 01 iunie 2021, ora 23:00, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Arieş.

Municipalitatea solicită conducătorilor auto să circule cu atenție și să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere. Se va asigura accesul autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară, a riveranilor care nu au alt acces către proprietate, a vehiculelor care transportă persoane cu handicap şi care au semnul distinctiv, precum şi a vehiculelor destinate aprovizionării societăţilor din zona respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.