Craiova: Un deținut condamnat pentru omor a evadat de la Spitalul de Urgență folosind mai multe cearceafuri

557

În această dimineață, polițiștii doljeni au fost sesizați de Penitenciarul Craiova – Pelendava cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani, din Malu Mare, deținut internat într-un spital din Craiova, a evadat. Bărbatul a legat mai multe cearşafuri între ele şi a coborât de la etajul doi al Spitalului de Urgență Craiova, apoi a dispărut. Atât în Craiova, cât și în localitățile limitrofe, au fost instituite filtre pentru prinderea persoanei în cauză.

Este vorba despre Soreanu Ion, care era internat în Spitalul de Urgență Craiova din 7 martie a.c., după cum anunță reprezentanții Penitenciarului. Semnalmente: înălţime 1.75 m, constituție robustă, faţă ovală, frunte lată, păr negru, ochi căprui, sprâncene drepte, nas rectiliniu, mustață mare cu colţurile în sus, gură mijlocie, barbă rasă. La data evadării deţinutul era îmbrăcat în pantaloni negri şi bluză gri.

Cel în cauză fusese condamnat la executarea unei pedepse de 10 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de omor. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub supravegherea unității de parchet competente, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de evadare, anunță IPJ Dolj.