Craiovean arestat după ce a incendiat mașina unui bărbat din Podari ca să se răzbune

2052

Un bărbat de 37 de ani, din Craiova, a fost arestat preventiv, astăzi, pentru distrugere și violare de domiciliu. Polițiștii au stabilit că acesta a intrat în curtea unui bărbat din comuna Podari, noaptea, a turnat lichid inflamabil pe mașina sa, un Audi A4 și i-a dat foc.

Poliţiştii au fost sesizați în noaptea de 28/29 august a.c, de un bărbat din comuna Podari, că cineva i-a dat foc la mașină. Autoturismul, un Audi A4, a fost distrus complet, dar și alte bunuri din gospodărie la care a au ajuns flăcările, respectiv gardul împrejmuitor al proprietăţii persoanei vătămate şi obiecte de mobilier de pe veranda casei. Au fost demarate cercetările, dar partea vătămată nu avea bănuieli cu privire la persoana care ar fi putut face asta.

În final, poliți.știid e la Investigații Criminale au reușit să stabilească faptul că autorul este Dan Mogoșanu, de 37 de ani, din Craiova. El și partea vătămată au fost prieteni, însă la un moment dat s-au certat și se pare că aceasta a fost modalitatea craioveanului de a se răzbuna: a dispersat lichid inflamabil pe autoturismul parcat în curte şi i-a dat foc.

Ieri a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, Dan Mogoșanu a fost prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere, comisă în forma agravantă și violare de domiciliu. Instanța a dispus, astăzi, arestarea pe 30 de zile a craioveanului.