Craiovean condamnat la 6 ani de pușcărie pentru tras cu cardul prins în Italia și extrădat

1195

Un craiovean de 31 de ani, condamnat la 6 ani de închisoare pentru tras cu cardul, și dat în urmărire internațională, a fost prins în Roma (Italia) și predat autorităților române. Bărbatul a fost condamnat definitiv în luna mai, alături de alte trei persoane, pentru acces ilegal la un sistem informatic, toți patru primind câte 6 ani de pușcărie. 

Reprezentanții IPJ Dolj au anunțat că, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională şi al autorităţilor italiene, a fost extrădat din Roma – Italia, un bărbat de 31 de ani, din Craiova.

Este vorba despre Laurențiu Marius Sandu, urmărit la nivel internaţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis la data de 25 mai a.c., de către Tribunalul Dolj.

Bărbatul a fost predat unei escorte din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi încarcerat în penitenciar, acesta fiind condamnat la 6 ani închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni informatice.