Craiovenii sunt asteptati si in acest week-end in Piața Volanta din Centrul Craiovei

599

SC Piețe și Târguri Craiova SRL va organiza Piață Volantă în Centrul Craiovei și în acest wekeend. Locaţia va fi aceeaşi din ultimele două săptămâni, piaţa urmând a fi amenajată în zona pietonală a străzii Theodor Aman, între Casa de Pensii şi English Park.

De aici, sâmbătă şi duminică, 2-3 noiembrie 2019, craiovenii vor avea ocazia să-şi poată achiziţiona direct de la producători o gamă foarte diversificată de produse: flori, fructe şi legume proaspete, preparate tradiţionale din carne, brânzeturi, miere și produse apicole, fructe uscate, ulei de primă presă, ori dulceţuri, băuturi şi conserve de casă.

În cadrul campaniei de sprijinire şi promovare a fermierilor, precum şi a producătorilor de preparate tradiţionale, încercăm să aducem mereu producători noi în Piața Volantă, în cadrul acestui proiect pe care îl derulăm împreună cu Primăria Craiova. Astfel, săptămâna trecută am adus un producători de vin din județul Vrancea, care a avut mare succes la cumpărătorii din Craiova mai ales cu mustul produs în fața lor, din struguri aparţinând soiurilor Merlot şi Căpşunică. Săptămâna aceasta dorim să venim cu alți doi producători noi, unul cu preparate din lavandă, iar altul cu sirop și dulceață de trandafiri”, a precizat Adrian Dinu, purtător de cuvânt al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Piața Volantă își va desfășura activitatea în zona pietonală a străzii Theodor Aman din Centrul Istoric al Craiovei, între Casa de Pensii și English Park, în fiecare weekend, până pe 24 noiembrie 2019.