CSM CRAIOVA: Alex Coman a condus România spre argintul european la Winter Cup

0
319

Elevul lui Alex Banciu ne aduce încă o performanță de care să fim foarte mândri.

Tânărul tenisman a triumfat cu echipa României la Winter Cup 2019, care a avut loc în Cehia, un campionat european de tenis pentru juniori inter-națiuni.

În componența Alex Coman, David Gheorghe (Tenis Club București) și Andrei Firaru (Elite Tg. Jiu), echipa U14 a României a cucerit titlul de vicecampioană europeană la turneul final din Cehia unde s-au întrecut cele mai bune opt echipe de pe continent.

Cei trei tricolori au trecut în sferturile de finală de Croația cu 2-1 prin victoriile lui Alex Coman și Andrei Firaru.

A urmat apoi semifinala cu Belgia, care s-a încheiat tot 2-1 pentru România, în prim plan aflându-se din nou Alex Coman care a obținut o victorie, alături de David Gheorghe cel care a adus al doilea punct pentru victoria tricoloră.

În finala cu Franța însă echipa noastră nu a mai reușit să se impună, așa că sportivilor noștri le-au revenit medaliile de argint.

“Este un rezultat extraordinar pentru tenisul românesc. Mă bucur enorm pentru Alex că a reușit această performanță, că a fost liderul echipei naționale. Este unul dintre jucătorii români de tenis de mare perspectivă. Muncitor, talentat, determinat să facă performanță în acest sport.”, a spus Alex Banciu despre ultimul rezultat al sportivului pe care îl pregătește.

Este cea mai bună performanță a României la această competiție, iar sportivul nostru Alex Coman a contribuit decisiv la acest rezultat.

Datorită argintului obținut în Cehia, Alex Coman va ocupa acum locul doi în clasamentul european al jucătorilor de tenis sub 14 ani.

Clubul Sportiv Municipal Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.