CSO Filiași a învins FCM Alexandria, 1-0

1335

cso filiasiCSO Filiași s-a impus miercuri, pe stadionul „Chimia“, cu 1-0, în fața echipei FCM Alexandria, în etapa a 21-a din Liga 3, Seria 3.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 11. Portarul oaspeților a scăpat mingea din mâini după o centrare a lui Fruntelată, balonul a ajuns la Calu, care i-a pasat lui Neacşu, iar acesta a trimis în plasă de la zece metri. Calu putea să ridice scorul la 2-0, însă a șutat peste poartă din zona punctului de pedeapsă.

Doljenii au tremurat pentru victorie, oaspeții au dominat partea a doua a jocului. Sorin Mogoșanu a prins o zi mare și a păstrat toate cele trei puncte acasă.

Florin Șoavă, antrenorul gazdelor s-a declarat mulțumit pentru succesul obținut, dar a admis că jocul din repriza a doua a fost sub așteptări.

„Ne așteptam la un meci greu, dar sunt foarte fericit pentru victoria aceasta, care e prima din retur. Până acum am făcut jocuri bune și am pierdut sau am făcut egal, cum a fost cazul meciului trecut, dar acum sunt fericit că am făcut un meci slab în repriza a doua, dar am reușit să câștigăm. Dacă Lupu, care a ratat singur cu portarul, făcea 2-0, eram mult mai liniștit”

sursa: sportuldoljean.ro