Cu doi consilieri ”fara capatai” a vrut Marian Vasile sa ”dezvolte Craiova”

998

Declaratia lui Marian Vasile, presdintele PNL Craiova, de ieri, dupa sedinta CL Craiova, a confirmat inca odata ce scriam in articolul Cu Marian Vasile presedinte, PNL Craiova a pierdut de doua ori functia de viceprimar… and still counting.

Imatur politic, neasumat, cu declaratii nefericite, pline de frustrari: ”Doi oameni fără căpătâi aveam și noi și fix pe-ăia i-a furat Olguța” spune Marian Vasile in postarea de pe Facebook.

Si la inceputul mesajului spune: ”Tot ceea ce ne dorim este să contribuim la dezvoltarea Craiovei”. Pentru ca suntem buni la logica, ii spunem ca nu il ajuta pe Marian Vasile.

Pentru ca ei, consilierii liberali, tragem concluzia, erau fara capatai si inainte sa tradeze, ca doar nu a avut abia ieri o revelatie Marian Vasile (sau chiar ieri a avut-o?). Ori, cum sa contribui la ”dezvoltarea Craiovei” cu doi necapatuiti? Ce plus valoare aduc unei echipe ”doi necapatuiti”?

Logica schioapa a presedintelui Marian Vasile merge mai departe: ”De fapt, nu e clar dacă i-a “furat”, i-a cumpărat sau i-a amenințat că le leagă șireturile între ele!”.

Dincolo de acuzatiile grave si fara probe, sa intelegem ca i-a pus pe lista de consilieri locali cu promisiune ca se vor capatui, nu le-a iesit si au tradat? Cati necapatuiti a mai pus PNL Craiova pe liste și s-au capatuit? Cati a cumparat sau a ameninta PNL pana acum? Acuzatiile lui Marian Vasile vin in urma unei experiente traita si practicata de PNL?

CĂPĂTUÍ, căpătuiesc, vb. IV. Tranz. și refl. A(-și) face un rost, o situație.

Care sunt criteriile de selectie pentru lista de consilieri locali a PNL Craiova, cu care vor sa ”dezvolte Craiova”?

Declaratia presedintelui PNL Craiova, in ansamblu, este una nefericita, plina de frustrari si lipsita de logica. Pentru esecul de lidership Marian Vasile da vina pe Lia Olguta Vasilescu. Un barbat politic adevarat isi asuma esecul. Pentru ca esecul PNL Craiova este si din cauza lui.

Ii dam un sfat. Sa citeasca mai bine comentariile de la postarea cu pricina si poate intelege ceva de la oamenii care nu pot fi invinuiti ca sunt pesedisti, cumparati sau amenintati de PSD.

”Tot ceea ce ne dorim este să contribuim la dezvoltarea Craiovei. Din păcate, demersurile noastre se lovesc de jocurile subterane de interese de la vârful Primăriei Municipiului Craiova. În ședința Consiliului Local de azi, 28.02.2022, propunerea noastră de viceprimar nu a mai ajuns la vot. Lia Olguța Vasilescu s-a folosit de metodele ei clasice – suveica, pișcotul, nuiaua – pentru a rupe din tabăra PNL un consilier, pe care l-a autopropus candidat. A vorbit Răzvan Diaconu, dar cu glasul și cu vorbele Olguței. Dacă ați auzit de Diaconu, bine. Dacă nu, nu ați pierdut nimic. Oricum, nu veți auzi de el nici ca viceprimar. Evident, adunătura de consilieri PSD, care nu au curaj nici să se lege la șireturi fără ordin de la Olguța, a votat pentru, chiar dacă nu le-a convenit. Și, ca bomboana pe colivă, au mai atras un trădător pe numele lui, chiar dacă nu contează, Daniel Stoian. Sunt oameni pentru care nu e vorba de politică și de administrație publică, ci doar de interese, meschine și mărunte, chiar dacă au valoare mare în bani. Într-un fel, nouă, Lia Olguța Vasilescu ne-a făcut un bine, pentru că ne-a arătat pe cine trebuie să dăm la o parte. Craiovenilor le-a făcut un mare rău. Ca viceprimar, Diaconu nu va putea nici să ascută creioanele, pentru că LOV ține mult la creioanele ei. Va avea doar onoarea de a fi una din multele unelte cu care Olguța rezolvă afacerile urât mirositoare. Oricum, bucuria nu va fi de lungă durată. Coada de topor a Olguței va fi scurtă, de data asta, pentru că Biroul Politic Local al PNL Craiova se va întruni de urgență pentru a vota excluderea celor doi fripturiști. Este o experiență care ne întărește și care ne face să fim și hotărâți în lupta contra celor care au uzurpat conducerea Craiovei.Doi oameni fără căpătâi aveam și noi și fix pe-ăia i-a furat Olguța. De fapt, nu e clar dacă i-a “furat”, i-a cumpărat sau i-a amenințat că le leagă șireturile între ele!” – Marian Vasile