Cu Marian Vasile presedinte, PNL Craiova a pierdut de doua ori functia de viceprimar… and still counting

1
1970

Marian Vasile si colegii din PNL Craiova primesc lectie dupa lectie dar nu sunt in stare sa invete absolut nimic. In timp ce liderul PSD Craiova face politica, cei de la PNL Craiova sunt inca la nivelul de lipit afise.

Cum s-ar spune, PSD Craiova joaca in Liga Campionilor, in timp ce PNL Craiova lupta pentru promovarea in Liga a III-a.

Marian Vasile nu confirma ca lider, ca presedinte al PNL Craiova. Are in continuare comportament si discurs de membru de partid din linia a doua si nu da semne ca in viitorul apropiat s-ar schimba ceva. Este greu de crezut ca peste noapte va deveni un lider autentic, un numar 10, al dreptei craiovene, daca pana in prezent nu a demonstrat nimic.

Cu discurs si limbaj de galerie nu poti conduce la victorie liberalii din Craiova. Cu Marian Vasile presedinte, PNL Craiova a pierdut de doua ori functia de viceprimar. Nu mai punem la socoteala ca pe barba liberalilor au pierdut si useristii functia la inceput de mandat.

Azi, un consilier local PNL s-a autopropus pentru functia de viceprimar. Marian Vasile, dupa cateva secunde de inmarmurire, a baiguit cateva jigniri cu trimitere la regnul animal la adresa colegului, si apoi a spus ca partidul il avea pe el ca propunere. S-a ridicat apoi, si impreuna cu ceilalti consilieri locali, au parasit sala, neparticipand la vot. Probabil ca nu a suportat sa vada cum visul ii este naruit pentru a doua oara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.