Cum anunta Giugea ca o sa vanda Craiova!

1
1157

Cele ”Zece idei pentru dinamizarea economiei Craiovei” este o mizerie, un mesaj transmis celor dispusi sa sponsorizeze campania lui Giugea, de genul: sariti cu banul si va vand Craiova.

Posibil ca ideile trasnite sa fi fost gandite de ariciul Horatiu Buzatu, de teama sa nu fie nevoit sa cotizeze doar el.

Dar revenind la cele asumate de Giugea, un lucru este totusi bun. Omul, ca si Guvernul lor, PNL, spune oamenilor direct ca au in atentie un singur domeniu: MEDIUL DE AFACERI. Si cine nu crede, poate sa citeasca punctele 1, 3, 4, 5.

Niciunde nu se pomeneste de atentia pentru cetatean, pentru craiovean si nu spune cum va avea el de beneficiat. Nu! Giugea recunoaste ca va cauta beneficii si oportunitati doar pentru ”mediul de afaceri local, national si international”.

Le promite Giugea ca le da tot, de la autorizatii de construire fara numar, pana la oferirea constructiilor din patrimoniul Primariei (vezi punctul 8).

Singurul punct in care oamenii sunt amintiti, este 7, unde ”persoanele”, alaturi de ”marfuri”, sunt aduse in atentie doar pentru ca le trebuie facilitata circulatia si modernizat transportul de acasa, la munca, si inapoi.

Aceasta este marea viziune de dezvoltare economica a liberalului Giugea.

Despre tampeniile de la punctul 10 ce sa mai spunem?

Cine isi doreste sa isi ingroape banii in societati ”neperformante si aducatoare de pierderi”?

Si pierderile sunt provocate de cetatenii Municipiului, mister Giugea, din varii motive, ca sa ne intelegem. Ii anunta pe craioveni ca va vinde creantele la societati private, care o sa le recupereze, intr-un fel sau altul?

Cat despre ”managementul privat” la institutiile publice, se face pe bani foarte multi. Si din cate stim, voi nu sunteti de accord cu salariile mari, nesimtite.

Stiu ca aveti in vedere niste clienti, carora sa le platiti niste datorii, asa ca sa vina covrigari, lautari…etc!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.