Cum să abordezi o ținută stilată în fiecare zi?

503

Dacă ai nevoie de puțin stil și sofisticare, dar nu știi de unde să începi, te sprijinim. Acest ghid te va învăța cum să te îmbraci elegant! Și, este mai simplu decât pare.

Nu numai că sfaturile noastre te vor ajută să arăți elegant din cap până în picioare, dar îi vor face pe toți cei din jurul tău să observe cât de elegantă și sofisticată eșți!

 Sfaturi pentru o ținută elegantă și stilată

1.      Poartă croiala potrivită

Indiferent de tipul tău de corp, a te îmbrăca că o femeie cu clasă înseamnă să-ți cumperi haine care se potrivesc corect și îți pun în valoare silueta.

·        Pentru femeile mici: ține-te de croi și siluete clasice pentru că te fac să pari mai înaltă și mai slabă – fără fuste mini sau umeri supradimensionați!

·        Pentru femeile cu forme: stai departe de hainele prea strâmte, dar poartă curele și jachete cu centuri pentru a-ți scoate în evidență talia – acest lucru te va ajută să îți definești formele fără a fi prea exagerat.

·        Pentru femeile cu mărimi mai mari : îmbrăcați fuste lungi și pline și curele cu catarame pentru a vă echilibra corpul. Practic, pune-le cu centuri mari și poartă-le astfel!

2.      Alege culorile  care îți exprimă cel mai bine personalitatea

Pentru unele femei, roșul este o culoare irezistibilă (mai ales dacă se potrivește cu nuanța pielii). Evită să porți roșu cu alb sau negru pentru că te face să arăți că un semafor! Dacă trebuie să porți roșu, asociază-l cu culori deschise, cum ar fi roz, portocaliu, violet și galben – acestea sunt culori complementare.

Când vine vorba de culori neutre precum negru, alb, maro etc., nu este nimic rău în a le purta împreună, atâta timp cât sunt nuanțe sau texturi diferite. Hainele tale nu ar trebui să se îmbine mereu – ci să  cauți să ieși în evidență.

Pentru femeile cu talie plus : se aplică aceleași reguli, dar fii atentă, deoarece culorile mai închise te pot face să pari cu proporții mai mari. În loc să porți rochii întregi negre sau maro, poartă negru cu bronzuri și roșii decolorate – aceste culori complementare îți vor scoate în evidență nuanța pielii.

3.      Încălțămintea elegantă pentru femei

Pantofii sunt un atuu important atunci când vine vorba de mediul de lucru sau ieșitul cu prietenii. Pe lângă faptul că oferă confort și protecție, ele permit și persoanei să își îndeplinească jobul de zi cu zi în mod eficient. Există multe stiluri și mărci diferite disponibile pe magazinul online epielenaturala.ro, dar care vor fi cele mai eficiente pentru locul de muncă? Unii pantofi office de damă vin cu tocuri, dar nu oferă prea mult în ceea ce privește suportul. Acest lucru le poate face adesea inconfortabile, iar femeile vor descoperi probabil că nu se pot concentra asupra muncii lor în mod corespunzător, mai ales dacă au un job ce necesită mișcare fizică . Alege pantofii de damă casual  pentru a fi 100% sigură de un confort sporit.

Câștigă încredere în stilul tău cu câteva sfaturi simple de modă pentru a îți organiza fiecare look.

Sursa foto: Unsplash.com