Cum se dau unii de la Calafat mai ”informați” decât sunt

1669

calafat adevarulDespre achiziția hotelului lui Gică Popescu și întrebuințarea acestuia pentru comunitatea calafeteană vom reveni cu mai multe detalii reale. Dar nu vreau să trec cu vederea un articol apărut pe un online din Municipiul Calafat, adevaruldecalafat.blogspot.ro.

Tilul este unul de mare angajament ”Presa si societatea civila din Calafat se opun vehement transformarii Hotelului Amfiteatru in azil de batrani”, însă informațiile din conținut sunt total eronate,  dar asta nu îl oprește pe autor să se dea informat: ”GHINION, știm…Am primit informări”.

Ce fel de informări? Este autorul ofițer sub acoperire? Știindu-l, greu de crezut. Să ne gândim la o scurgere de informații din interiorul SRI? În mod evident nu, subiectul este unul public, transparent și nimeni nu s-a ascuns de nimeni, în plus, când vreodată denunțătorul primește informații de la cei care îl folosesc? Cel mai probabil, autorul mai dă din când în când informații cui îi cere, și de cele mai multe ori false.

Ce face autorul articolului este o iresponsabilitate. Vrea să braveze și aruncă ”una tare”, ca să dea de înțeles că știe mai multe decât a scris. Nu știe nimic, este departe de adevăr, și se lasă folosit, așa cum a făcut-o de multe ori.

Poate că nu știe, dar nu mai este un copil și trebuie să afle că site-urile, fie ele și cu doi vizitatori, sunt văzute de ”băieți”. Au și ”ei” calculatoare și acces la internet. Este cea mai ușoară formă de revistă a presei. Și poate se simt jigniți când văd asemenea mizerii aruncate în spațiul public.

Măi, băieți nu mai dezinformați! Știe lumea cine este în spatele site-ului și de ce faceți asemenea mizerii. Nu mai puneți tălpi dezvoltării Municipiului Calafat. Nu reprezentați nici presa și nici societatea civilă din Calafat. Voi reprezentați un grup de oameni care ar face orice ca acest oraș să nu se dezvolte, și vă folosiți de orice pentru asta. Opriți-vă!