Cupa României – faza județeană: Dunărea Calafat – Metropolitan Ișalnița 2-1

1399

dun calafDunărea Calafat a câștigat Cupa României – faza județeană Dolj, după ce a dispus cu scorul de 2-1 de Metropolitan Ișalnița, vineri, în finala desfăşurată pe stadionul ”Tineretului” din Băilești. 

Trupa lui Claudiu Oncică a deschis scorul în minutul 10. Mădălin Puțintelu a marcat cu o lovitură de cap, după un corner bătut scurt de Grigorie la Tîrîşi, urmat de o centrare în mijlocul careului. Ișalnița a avut șansa egalării, însă Mitroi a şutat plasat de la 14 metri lateral dreapta şi mingea a lovit bara din stânga lui Simion.

Partea a doua a fost tensionată, cu mulți nervi de ambele părți, iar centralul Ionișor Fugaru a fost nevoit să acorde patru cartonașe galbene la aceeași fază.

Ișalnița a fost neputincioasă și nu a pus în pericol poarta tânărului Simion. Cei care au marcat au fost tot calafetenii, în minutul 77, nou intratul Afrem a reluat cu capul de la opt metri o centrare venită de pe stânga, din corner. Băieții antrenați de Cornel Gavrilă au înscris în cele din urmă, dar reușita lui Mateiță a venit mult prea târziu.

sursa: sportuldoljean.ro