”Cuvântul sfânt” al lui Giugea: dezinformarea. 7 minciuni demontate

4666

Giugea ”indreaptă Craiova” cu minciuni și dezinformare. Și ”cuvinte sfinte”… Pe rețelele de socializare a apărut un afiș cu platforma electorală pentru următorii 4 ani:

  1. GIUGEA: Craiova reindustrializată. Ca prefect am organizat Forumul Regional Oltenia, ca primar vor reindustraliza Craiova.

Candidatul PNL la Primăria Craiova se laudă cu o dezbatere care a avut finalitate zero. Administrația PSD a construit două parcuri industriale în Craiova

  1. GIUGEA: Infrastructură școlară. Ca deputat am pornit lucrările la Colegiul Național ”Carol I”, ca primar voi moderniza fiecare liceu și fiecare școală din Craiova.

Administrația PSD a elaborat proiectul pentru Colegiul Național Carol I și a transferat lucrarea la CNI. Guvernul PNL a aprobat niște indicatori tehnici după un chin de un an. Giugea se laudă că a pornit lucrările, dar toată lumea poate constata că acestea nu au început. Și în ritmul în care se mișcă Guvernul nici nu pare că vor începe prea curând.

  1. GIUGEA: Sănătate, urgență imediată. Ca deputat am urgentat construirea Spitalului Regional, ca primar voi ridica Spitalul Regional de Pediatrie.
Administrația PSD a obținut ca unul dintre cele trei spitale regionale să fie la Craiova, a elaborat proiectul și a obținut toate avizele. Guvernul PNL, în aproape un an, abia a fost în stare să aprobe prin Hotărâre de Guvern, indicatorii tehnici. Administrația PSD a construit în opt luni un spital municipal nou la Craiova. Guvernul PNL promite un spital nou abia în 2028.
  1. GIUGEA: Piste dedicate bicicliștilor. Ca deputat am făcut o lege în favoarea bicicliștilor, ca primar voi face piste de biciclete în tot orașul.
Administrația PSD a facut in Craiova 16,5 km de pista de biciclete. Se vede că Giugea și OSCAR nu se plimbă cu bicicleta.
  1. GIUGEA:  Craiova sigură. Ca prefect am instaurat ordinea în județ, ca primar voi face din Craiova un oraș sigur pentru cetățeni, bunurile lor și mediul înconjurător.
Giugea se laudă că a instaurat ordinea în Dolj, în vreme ce cele mai mari bătăi între clanurile de interlopi au avut loc în Craiova în mandatul său de prefect.

6. GIUGEA: Trafic fără probleme. Ca deputat am introdus pe lista de priorități Centura de Sud a Craiovei. Ca primar voi rezolva problema traficului și voi asfalta toate străzile.

Indicatorii tehnici pentru centura de sud a Craiovei au fost aprobați de Guvernul PSD, în aprilie 2019, fiind alocați 200 de milioane lei, la cererea parlamentarilor PSD de Dolj. Deputatul Giugea nu a fost nici măcar martor.

7. GIUGEA: Craiova verde. Ca prefect am împădurit 2000 de ha de teren, ca primar voi crea o centură verde a orașului și voi muta groapa de gunoi.

Administrația PSD a depus proiecte de 100 de milioane de euro pentru proiectele de green și smart city, bani care vor fi alocați în actualul ciclu financiar din fonduri UE.
Giugea se laudă cu un proiect de împădurire, al unor companii private, care au chemat la acțiune invitați din toate  partidele politice.
Cât despre groapa de gunoi pe care se laudă că o va muta, a fost inaugurată în mandatul de prefect al lui Giugea.

PS: Ca să înțeleagă Giugea și OSCAR le-am explicat simplu si pe culori!