Dan Emanuel Elencu vine cu un proiect de reconstrucție a comunei Seaca de Câmp

0
3139

Dan Emanuel Elencu și-a anunțat candidatura din partea PSD pentru fotoliul de primar al comunei Seaca de Câmp și vine cu un program ambițios de reconstrucție a localității. Acesta dorește să realizeze lucrări importante de infrastructură, oferindu-le cetățenilor o nouă perspectivă față de promisiunile făcute și nerealizate de către conducerea de la primărie din ultimii patru ani.

„Locuiesc în această comună și am observat, de-a lungul anilor, promisiuni care s-au transformat în vorbe în vânt. Îmi doresc, pentru cetățenii din Seaca de Câmp, o comună modernă și reînnoită, cu un suflu nou, pentru copii, adulți și vârstnici deopotrivă. Este nevoie de implicare din partea unui primar nou, care să pună pe primul loc necesitățile oamenilor, astfel încât comuna să se dezvolte așa cum merită”, a explicat Dan Emanuel Elencu.

Acesta are în plan să realizeze proiecte care au fost înșirate pe liste de fosta administrație, dar care nu au văzut lumina zilei, ceea ce a defavorizat profund întreaga comună. Este vorba, printre altele, despre amenajarea unei suprafețe pentru construirea unui parc industrial, despre modernizarea stadionului, asfaltarea de drumuri în Seaca de Câmp, o bază sportivă și un teatru de vară în PiscuNou, amenajarea islazului comunal, pietruirea drumurilor de exploatare agricolă, dar și amenajarea unui părculeț cu locuri de joacă pentru copii.

„Există proiecte neduse la bun sfârșit de fosta administrație, lucru care, vă spun cu sinceritate, aadus o mare defavoare comunității. Spre exemplu, avem o piață agroalimentară parțial realizată, iar asta vine în dezavantajul producătorilor din zonă, care ar fi putut veni aici să-și vândă producția. În plus, mai vorbim și despre dotarea celor două școli, proiect realizat parțial doar pentru școala din Piscu Nou, dar și despre realizarea lucrărilor de canalizare, de care a beneficiat doar satul Seaca de Câmp. Nimic nu poate dezbina mai mult o comunitate decât această inechitate între dotări, valori și lucrări. Mi-am propus să fiu primar pentru toți locuitorii comunei Seaca de Câmp și îmi doresc să fac o echipă bună cu cetățenii, astfel încât aceștia să știe și să vadă că necesitățile lor sunt o prioritate pentru administrație”, a mai completat Dan Emanuel Elencu.

În plus, candidatul PSD își dorește drumuri modernizate pentru ambele sate ale comunei, dar și asfaltarea DC 55 – Piscu Nou – Piscu Vechi, considerând înlesnirea transporturilor un punct în plus în ceea ce privește atât libera circulație a cetățenilor, cât și accesul potențialilor investitori în zonă, în parcul industrial pe care și-l dorește pentru comuna sa.

„Sper ca oamenii să vadă în mine un partener și un om de încredere, care vine să facă treabă în comună. Nu va fi ușor și nimeni nu spune asta, dar cu o viziune managerială bună și cu sprijinul întregii comunități, vom reuși să facem din Seaca de Câmp o comună în care vom dori cu toții cu adevărat să locuim”, a conchis candidatul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.