Dată afară de la Gazeta de Sud, familia Voinea își face Radio Civic Varvoru de Jos?

1849

Dată afară de la Gazeta de Sud, familia Voinea nu stă dgeaba și își face Radio Civic Varvoru de Jos, în comuna cu același nume?

Probabil că a fost calea cea mai ușoară de a obține frecvența de la CNA, cu obiectiv extinderea emisiei în viitor.

E greu, după ani de zile să rămâi fără obiectul muncii, dar mai ales fără influența și puterea oferită de trustul lui Păunescu.

”Oameni buni, vom avea propriul post de radio, nu numai facut pentru noi dar si facut cu vorbele noastre. E extraordinar sa fim prima comunitate in Romania care are aceasta sansa.

Dar trebuie sa vorbim , sa ne spunem pasurile, dorintele, fiecare sa ne exprimam in fata comunitatii, caci numai cunoscand care sunt problemele ele pot avea rezolvare, numai impartasind bucuriile traim propriile bucurii cu adevarat.

Avem in acest grup, deocamdata, cativa voluntari, oameni care vor sa dea o mana de ajutor la lansarea si functionarea acestui radio, si cativa experti dornici sa ofere indrumare.

Cerem pareri, pe aceasta pagina, cu privire la continutul emisiunilor pe care le vom asculta, la felul muzicii pe care o vom asculta; cautam voluntari, realizatori de secvente radiofonice: cautam participanti la discutii pe teme de interes pentru comunitate”, a scris Adrian Voinea pe grupul Radio Radio Civic Varvoru de Jos.