De ce blochează Doru Mitulețu și consilierii liberali municipiul Calafat?

6147
foto: Facebook Doru Mituletu
foto: Facebook Doru Mituletu
foto: Facebook Doru Mituletu

În ultimele două luni, blocajul PNL în Consiliul Local Calafat a reînceput. Numeroase hotărâri benefice orașului, care au avut nevoie de 12 voturi (PSD – 8 consilieri localei, ALDE – 3 consilieri locali, PNL – 6 consilieri locali), au fost respinse în ședințele Consiliului Local.

Indiferent de inițiative,  că au venit de la cetățeni sau de la administrația locală, toate au fost respinse de consilierii locali liberali, în măsura in care au depins de votul lor.

Liberalii au votat împotriva unei inițiative extrem de importantă a Companiei de Apă prin care Primăria acorda un teren unde deșeurile rezulate de la stația de epurare erau transformate în îngrășământ agricol ecologic care urma să fie folosit în zona Calafatului, una cu un mare potențial agricol.

Au votat împotriva angajării unor oameni, sezonieri, care asigurau întreținerea și curățenia orașului. De asemenea au decis să nu treacă o hotărâre prin care se cerea extinderea unui cabinet medical de analize

Liberalii, conduși de Doru Mitulețu nu s-au prezentat la ședința unde trebuia votat un proiect pentru asfaltarea străzii H.C.C. Este evident că blocajul oamenilor lui Mitulețu va continua și în lunile următoare.

Nu cred că cei care i-au votat pe liberalii calafeteni sunt de accord cu gesturile lor din ultimul timp.

Sper că Doru Mitulețu nu face toate aceste gesturi pentru a forța mâna autorităților locale să treacă în tăcere niște chestiuni lăsate de el în Primăria Calafat.

Se pare că în curând urmează să explodeze două ”bombe” care vor zgudui destul de tare societatea calafeteană.