De ce face spume Marian Vasile în Consiliu Local? Pentru că familia lui nu poate face un bloc de sticlă pe Unirii, între clădiri istorice

1290

Marian Vasile, vocalul consilier local de la PNL, se erijează în cel care nu mănâncă nici usturoi și nici gura nu-i pute. Dar lucrurile stau exact invers.

Mai exact, fratele domniei sale, Vasile Ionuț Silviu, s-a gândit că nu ar strica ca pe stada Unirii, unde, în urmă cu 100 de ani stătea elita Craiovei și toți marii bancheri, oameni de afaceri, moșieri și oameni de cultură ar trânti un bloc de sticlă cu regim D+P+2-3, bloc care să servească drept cabinete medicale.

Pentru distinși, pare-se irelevant faptul că zona este de P+1, după cum bine se poate observa cu ochiul liber, cum de altfel nu pare a-i interesa prea mult nici că, alături, este o superbitate de casă cu regim de P+1, casă care are peste 100 de ani și pe care proprietarii au reabilitat-o ca la carte. Ei acolo au un teren pe care trebuie să își facă un bloc și punct.

Pentru cei care vor să vadă exact terenul, îl pot identifica foarte ușor. Terenul cu pricina este situat chiar în fața fostei grădini de vară Patria, situată pe strada Unirii.

Pentru cei care nu știu, consilierul Marian Vasile este cel aleargă mereu cu legea urbanistica-n dinți pe la toate ședintele de Consiliu Local atunci când îi convine lui.

Taman acum a uitat de legi și de păstrarea patrimoniului cultural, căci, nu-i așa, cine nu și-ar dori o clădire de D+P+2-3 în buricul orașului, înconjurat de case de patrimoniu, pe care să le privești prin pereții de sticlă, de la etajul 3? Și unde mai pui și că ai fi singurul din zonă care s-ar bucura de un așa privilegiu.

Bineînțeles că propunerea cu pricina a fost respinsă de către executivul craiovean, așa cum era de așteptat, fapt care i-a întins nervii la maxim consilierului Marian Vasile, care nu a ezitat să se dea în stambă în ședința de Consiliul Local de astăzi.