De ieri, s-a deschis târgul de nunti “Wedding Fever” 2019 Editia a X-a, la Centrul Multifuncțional Craiova

0
8839

“Wedding Fever” este cea mai mare şi creativǎ expoziție dedicatǎ nunților si evenimentelor din regiunea Oltenia.
Cea de-a X-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” a început vineri 1 martie și se închide duminică 3 martie 2019, în cea mai nou şi modern locație, potrivita evenimentelor de acest tip, din oraş –Centrul Multifuncțional din Craiova ( zona Romaneşti).

Evenimentul reunește zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. 

Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi DJ, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Expoziția include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, momente de magie, o tombolă cu premii importante.

Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii şi multe altele.

De vreme ce botezurile au devenit evenimente incarcate de fast si orginalitate, evenimentul se adreseaza deopotriva viitorilor parinti si furnizorilor de servicii pentru botez .

Sunteți asteptați pentru o experienta unica – un eveniment creativ cum este un targ de nunti, ce aduce nouatati internationale in Craiova in materie de design se va imbina cu un eveniment in cadrul caruia sunt prezentate ultimele noutati si premiere dedicate segmentului auto si al accesoriilor.

* Program expozitie :

Sambata – 10:00- 19:00
Duminica- 10:00-16:00

* Intrarea se face pe baza de bilet. Acesta costa 5 lei si se poate achizitiona de la intrare.

* Invitatia pentru Workshop-ul mireselor costa 30 lei si se achizitioneaza de la intrare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.