Deputatul Alina Tănăsescu s-a întâlnit, în week-end, cu femeile socialiste bulgare din zona Vidin

2818

bg2O delegația a femeilor PSD Calafat a participat sâmbătăt, 08 iulie 2017, la Vidin, la o întâlnire cu femeile socialiste din Bulgaria!

Este al treilea an în care acest eveniment este organizat, tema întâlnirii de această dată fiind ”Traficul de femei”.

Din delegația română au făcut parte deputatul Alina Tănăsescu, primarul municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, consilierii județeni Marin Marian Viorel – președintele ATOP și Voicu Clara, Irina Stoenică – vicepreședinte OFSD Dolj.

Din partea bulgară au participat deputați socialiști, președintele socialiștilor din zona Vidin, reprezentante ale organizației de femei, atât de la nivel local cât și national.

bg”Am mers la Vidin la invitația colegelor din Bulgaria. În această perioadă de colaborare româno – bulgară, Organizația PSD Calafat și cea a socialiștilor din Vidin au derulat mai multe proiecte care au avut ca finalitate găsirea unor soluții la probleme sociale de actualitate care privesc ambele țări.  Anul acesta a fost pusă în discuție problema traficului de femei. S-a discutat despre soluții și proiecte legislative care să prevină acest fenomen și despre intensificarea  campaniilor de informare pe această temă. Le mulțumim colegelor din Bulgaria pentru invitație!”, a declarant deputatul Alina Tănăsescu.