Deputatul PSD Alexandra Presură il acuza de incompatibilitate pe ministrul propus la ministerul ‘mamut’ Economie + Energie + IMM-uri

980

Deputatul PSD Alexandra Presură a zis miercuri, la audierea ministrului propus de PNL la ministerul ‘mamut’ Economie + Energie + IMM-uri, că ministrul e suspect de incompatibilitate pentru că are o firmă care funcționează ca dealer pentru trei benzinării OMV din Mehedinți. Și un deputat Pro Romania, Octavian Petric, a ridicat problema. Ministrul propus le-a dat parlamentarilor explicatii si a zis ca nu are interese in domeniul pentru care candideaza.

Deputatul PSD Alexandra Presură a zis că Virgil Popescu are din 2007 o firmă, alături de soția lui, care operează ca dealer pentru 3 benzinării OMV Petrom. „Iesirea din aceste firme nu va poate scapa de suspiciunea unor interese personale in domeniu. Va intreb in aceste conditii ce argumente puteti aduce sa ne convingeti ca deciziile dvs nu vor fi influentate de interesele personale?”, a zis aceasta.

Raspunsul lui Virgil Popescu:

”In 2007 sotia mea in urma unei recrutari care a durat un an de zile, nu eram casatoriti la vremea acea, a primi o statie Petrom, nu vad nicio stare de incompatibilitate, cum nu vad nicio stare de incompatibilitate ca sotul premierului lucreaza la Petrom. Este o usoara rautate”.

sursa: stiripesurse.ro