Deputatul PSD Dolj, Ion Călin: Am venit să votez un președinte care să respecte Constituția și legile României

688

Președintele executiv al organizației județene Dolj a PSD, deputatul Ion Călin, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că și-a exprimat opțiunea pentru un președinte care, respectând prerogativele conferite prin Constituție, va ști să acționeze în beneficiul tuturor românilor și pentru apărarea intereselor țării.

„Am venit astăzi la vot cu gânduri mari, ca fiecare român. Am venit să votez un președinte care să respecte Constituția și legile României, un președinte care să înțeleagă bine semnificația cuvintelor «de îndată», un președinte care să iubească țara și pe fiecare român, un președinte care să acționeze, în limitele competențelor constituționale, pentru prosperitatea acestei țări, pentru ca tot ceea ce înseamnă surse și resurse să rămână în țară și să fie folosite în interesul românilor, al fiecăruia dintre noi în parte.

De aceea, cred că este o zi foarte importantă pentru România și pentru români, oriunde s-ar afla ei, o zi în care toți ne gândim la viitorul nostru, al copiilor și al nepoților noștri. Este o decizie crucială, pe care fiecare dintre noi trebuie să o ia astăzi în urma propriei analize“, a afirmat deputatul Ion Călin.

Președintele executiv al organizației județene Dolj a PSD, Ion Călin, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Președinția României în cadrul secției de votare nr. 61, amenajată în incinta Colegiului Național „Carol I“ din Craiova.

 Biroul de presă al PSD Dolj