Descinderi în Dolj la contrabandiști cu țigări: s-au găsit peste 18.500 pachete de țigări de contrabandă și 29 kg de tutun

1594

Polițiștii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, astăzi, 20 de percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi tutun. Au fost ridicate peste 370.000 de ţigări şi 29 de kilograme de tutun, fără marcaj fiscal.

Reprezentanții Poliției Române au anunțat că, astăzi, 6 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S. T. Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Dolj, au efectuat, simultan, 20 de percheziții domiciliare, la adresele unor persoane din judeţul Dolj. În urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 370.000 de ţigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal, precum și 29 de kilograme de tutun. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, contrabandă cu ţigări şi deţinerea sau comercializarea de tutun în afara antrepozitului fiscal. La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Fraţii Buzeşti” Craiova.