Dide si iubita, protestatari de lux la Craiova. Dide si-a afisat mesajul minuscul de la un balcon de 4 stele

0
3379

Protestatarii de profesie ne-au obisnuit cu vacante de lux, prin tari exotice, vezi exemplul lui Malin Bot, sau cu cazari la hoteluri de 4 stele, vezi cazul ,,curajosului,, Cristian Dide la Craiova, pe banii altora, normal.  

Cei doi au ceva in comun, in afara protestelor.

Dar sa le luam pe rand.

Hastagistul Cristian Dide si-a facut aparitia la balconul unui hotel din Craiova, in spatele scenei amplasata de PSD pentru mitingul la care au participat peste 40.000 de oameni.

I-am spus curajos cu ghilimele de rigoare, pentru ca a bagat-o la inaintare, pe teren, pe prietena sa Evelina Morar, care desi a avut o atitudine foarte ostila, nu i s-a intamplat nimic. Nimeni nu a bruscat-o, injurat-o, etc, si a fost lasata sa filmeze evenimentul, cu telefonul, din apropierea scarilor de la scena, De ce? Pentru ca doljenii aia facuti de ei in toate felurile sunt mult, mult mai educati decat ei.

In postarea de mai sus, domnisoara minte cu nerusinare. Singura ,,imbulzeala,, a fost la finalul discursului lui Dragnea cand pesedistii au vrut sa faca poze cu el.

Curajul lui Dide s-a oprit la o hartie A4 cu un mesaj si cateva vorbe aruncate lui Liviu Dragnea de la inaltimea balconului

Ce nu a spus Cristian Dide pe pagina sa de Facebook sau a ONG-ul pe care il detine este ca o camera la Splendid Hotel din Craiova, pentru doua persoane, el si iubita, costa pe noapte, conform boocking.ro, 304 lei.

Hotel Splendid din Craiova este de 4 stele.

Daca luam in calcul mese, combustibil Bucuresti-Craiova, Craiova-Bucuresti, cei doi iubiti au avut ceva cheltuieli cu aceasta deplasare.

Nu e rau deloc sa fii protestar de lux si sa ii strigi 3 vorbe lui Liviu Dragnea de la un balcon de 4 stele.

,,Fraierii,, doneaza, Dide cu iubita se distreaza pe banii lor.

Tot ,,fraierii,, le platesc si amenzile celor doi iubiti, pentru ca in 2018, Cristian Dide facea apel la donatii ca sa isi plateasca amenzile.

Asa intelegem de ce intra in fibrilatii ONG-istii cand se pune problema legii transparentei totale a donatiilor si a cheltuierilor ONG-urilor.

Una peste alta, Dide are dreptate! Donatiile voastre ii ajuta, pe el si iubita, sa isi faca macar minivacante de lux, asa cum a fost cazul la Craiova.

PS: Ce mai au in comun Dide si Bot? Isi cazeaza iubitele doar in hoteluri cu multe stele. J

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.