Doi craioveni în arest pentru contrabandă cu țigări! La percheziții s-au găsit peste 2000 de pachete în locuințele lor

1358

Doi craioveni de 41, respectiv 47 de ani, au ajuns în arestul IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, reținuți pentru 24 de ore sub acuzația de contrabandă cu țigări. Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj însoțiți de „mascați” au descins la locuințele lor, unde au găsit peste 2.000 pachete de țigări de contrabandă.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul IPJ Dolj- Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, în cursul zilei de ieri, 25 septembrie, trei percheziţii domiciliare în Craiova, la locuințele unor persoane bănuite că deţineau ţigări provenite din contrabandă.

În urma descinderilor, poliţiştii doljeni au găsit şi indisponibilizat peste 2.000 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicat timbru fiscal românesc şi proveneau din contrabandă.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, a fost luată măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi, de 41 respectiv 47 de ani, ambii din Craiova, pentru săvârșirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, faţă de aceştia să fie propusă luarea unei măsuri preventive.

La percheziţii au participat şi „mascați” din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.