Doi primari doljeni găsiți de ANI în incompatibilitate

1006

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat, astăzi, printr-un comunicat, că a constatat starea de incompatibilitate în cazul a doi edili doljeni.

Este vorba despre COANDĂ NICUȘOR, Primar al comunei Coșoveni, care, conform raportului ANI în perioada 06 august 2012 – 19 aprilie 2013 a exercitat simultan funcția de primar și pe cea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Coșoveni, Județul Dolj, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

și de CORÎCI MARCEL, Primar al comunei Grecești, care în perioada 03 septembrie 2012 – 12 februarie 2013 a exercitat simultan funcția de primar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Grecești, Județul Dolj, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, mai spun reprezentanții ANI.