Doi tineri craioveni încătușați pentru furturi din autoturisme

0
425

Doi tineri de 17, respectiv 18 ani, au fost reținuți și urmează să fie prezentați astăzi instanței de judecată pentru arestare preventivă după ce s-a stabilit că au furat banii pe care i-au găsit în trei autoturisme parcate pe strada Ulmului din Craiova.

Conform IPJ Dolj, ieri, 8 octombrie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut pentru pentru 24 de ore,doi tineri de 17 și 18 ani, din Craiova, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Mai exact, în ziua de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute, au sustras sume de bani din trei autovehicule lăsate neasigurate, pe str Ulmului. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că cei doi tineri, profitând de faptul că vehiculele erau lăsate neasigurate pe strada Ulmului unde în ziua respectivă se executase o lucrare, ar fi pătruns în acestea, iar din interior ar fi sustras sumele de 100 lei, 300 lei și 500 lei. În urma activităților desfășurate de polițiși, cei în cauză au fost depistați și identificați pe str Libertății, din Craiova. Cei în cauză au fost conduși la sediul șecției pentru audieri, fiind recuperat o parte din prejudiciul cauzat.

În urma probatoriului administrat de polițiști, în cursul zilei de ieri, 8 octombrie, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În cursul zilei de astăzi, cei în cauză vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.