Dolj: În arest după ce a încălcat de trei ori într-o zi ordinul de protecție obținut de fosta concubină

0
317

Poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea au reţinut, ieri, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din comuna Valea Stanciului, pentru încălcarea ordinului de protecţie.

Din cercetările efectuate de poliţişti, cel în cauză ar fi încălcat în cursul zilei de ieri, de trei ori ordinul de protecţie emis de instanţa de judecată în data de 11 noiembrie 2020, prin care i se interzicea să se apropia la o distanță mai mică de 50 m față de locuința fostei sale concubine, în vârstă de 29 de ani, din comuna Valea Stanciului, pe o durată de 6 luni de la data emiterii ordinului de protecţie.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecţie.

Astfel, în baza probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă, anunță IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 12 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.