Dolj: Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, prezent la deschiderea celui de-al 58-lea serviciu de evidență a persoanelor în Ghercești

635
Cel de-al 58-lea serviciu de evidență a persoanelor din Dolj s-a deschis ieri. Este vorba despre Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor, în cadrul primăriei Ghercești, la inaugurarea căruia a fost prezent și președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.
Persoanele interesate de obținerea actelor de stare civilă o vor putea face mult mai simplu, în proximitatea domiciliului lor și cu garanția eliberării în cel mai scurt timp.
„Doljul este județul cu cele mai multe servicii publice de evidența persoanelor, iar numărul acestora va crește în continuare odată cu înființarea ghișeelor din comunele Coșoveni, Radovan și Desa.
Procesul de descentralizare și de creștere a calității serviciilor publice de evidența persoanelor, apropierea acestora de cetățeni și rezolvarea în mod operativ a eliberării actelor de identitate, reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Dolj și Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor Dolj”, a precizat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj.