Dolj: Restricții extinse în comuna Almăj! Rata de infectare cu Covid-19 în Dolj scade ușor

0
71

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Dolj a adoptat, astăzi, o nouă hotărâre, prin care se instituie restricții extinse și în localitatea Almăj ca urmare a creșterii numărului de persoane confirmate pozitiv cu Covid-19. Rata de infectare la nivelul județului a scăzut ușor, la 2,99 iar în Craiova de 4,72.

Astfel, potrivit Hotărârii nr. 64 a CJSU Dolj,

1) este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte.

2) este interzisă organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea în aer liber a spectacolelor, concertelor sau festivalurilor.

3) este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.

4) activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unitati de cazare se poate face doar pentru persoanele cazate în aceste,

5) este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Măsurile intră în vigoare de mâine.

Aceste măsuri rămân în vigoare și pentru localitățile Șimnicu de Sus și Țuglui.
Conform datelor prezentate de oficiali, la data de 27 noiembrie rata de infectare la nivelul județului Dolj scăzuse la 2,99 la mia de locuitori, iar în Craiova 4,72 la mia de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.