Dolj: Tânăr de 17 ani dispărut în Dunăre, căutat de scafandrii ISU Dolj

0
370

Pompierii și scafandrii ISU Dolj caută, de ieri, un tânăr de 17 ani, dispărut în apele Dunării, pe raza localității Ciupercenii Vechi. Căutările, întrerupte aseară, au fost reluate în această dimineață.

Ieri, 6 iulie, în jurul orelor 16.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliție T.N. Calafat au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr din comuna Ciupercenii Noi, cu privire la faptul că fratele său, de 17 ani, din aceeaşi localitate, a dispărut în apele fluviului Dunărea, pe raza localității Ciupercenii Vechi, în timp ce se afla la scăldat.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii împreună cu un specialist criminalist din cadrul Poliției Municipiului Calafat, pompieri și elicopterul SMURD din cadrul I.S.U. Dolj, o echipa de scafandri din cadrul I.S.U. Olt și poliţişti din cadrul S.T.P.F. Dolj cu o ambarcaţiune, care au început activităţile de căutare a tânărului. Echipa de scafandri a desfășurat activităti de căutare în cursul zilei de ieri, până în jurul orelor 22.10, persoana nefiind găsită.

În această dimineaţă căutările au fost reluate, echipele de căutare desfăşurând activităţi în vederea găsirii persoanei în cauză, anunță IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.