Dolj: Trei bărbați arestați pentru trafic și deținere de droguri și contrabandă

0
268

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au efectuat, ieri, 20 mai a.c., 9 percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic și deţinere de droguri, prelucrarea, deţinerea, folosirea materiilor explozive, operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi contrabandă. Trei doljeni, doi din Călărași și unul din Dăbuleni, au fost arestați pentru 30 de zile în acest dosar.

Astfel, au fost descoperite doze de cannabis, intrumente şi dispozitive de mărunţire şi porţionare a cannabisului, 3.420 de ţigarete, în pachete, fără timbru legal de marcaj, precum şi 527 de articole pirotehnice, deținute fără drept. În urma percheziţiilor, 7 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii şi continuării cercetărilor în cauză.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 3 persoane, 2 bărbaţi, de 38 şi 31 de ani, din Călăraşi, respectiv Sadova şi un tânăr, de 23 de ani, din Dăbuleni. Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele celor 3 persoane. În cauză, cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri și deţinere, prelucrarea, deţinerea, folosirea materiilor explosive, operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi contrabandă. La activitate, au participat și polițiști ai Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Dolj şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.